Nyårsafton!

Dåligt med bloggande i veckan - har haft såååå fullt upp! Har haft gäster hos oss måndag-onsdag, sen fullt upp ändå torsdag & fredag. Har knappast varit hemma något alls nästan! :)
 
Nyåret 31 decmber - det gick så bra med hundarna. Ingen reagerade på fyrkverkerier, Sauron reagerade inte ens när det smällde till när vi var ute 22.00 för sista rastningen, han gick bara vidare och var helt KOLUGN! Tyra brydde inte om detta heller, hon hörde/kände nog det för det gjorde jag. Vi hade 2 till hundar också - hörande hundar, och ingen reagerade heller. Så jävla skönt! Vid tolvslaget fick hundarna märgben att tugga på, helt lugnt.

Underdagen har vi tränat cykling på Lida och det har varit en tuffpass för hundarna. Sedan tränade vi uppletande i skogen & personsök. Jag är så nöjd med hundarnas insats! :) - Egen inägg om det!
Efter träningen åkte vi till Skarpnäck och lät hundarna springa av sina sista energi 20 minuter i en hundrasthage.Lugna hundar!Hundarna fick nyårsmiddag tidigare på dagen, innan gästerna kom. En helkyckling! :)
- Kolla deras tungor! -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback